Behandelmethoden

Revalidatie: fysiotherapie na operatie

Fysiotherapie na operatie


Hoe werkt fysiotherapie en revalidatie na operatie

Bent u onlangs geopereerd? Bijvoorbeeld aan uw gebroken enkel of elleboog? Of heeft u een herniaoperatie gehad of een nieuwe heup gekregen? Dan kunnen wij u ondersteunen bij uw herstel. Tijdens onze nabehandeling doen we oefeningen met u en bespreken we hoe uw fysieke herstel gaat. Indien nodig overleggen we met uw specialist.

Voorbereiding op uw operatie

Ook als u binnenkort geopereerd wordt en goed voorbereid wilt zijn op uw operatie, bent u bij FysioNovio aan het juiste adres. Wij geven u uitleg over de operatie en revalidatie. Bovendien doen we oefeningen die ervoor zorgen dat u na de operatie sneller herstelt. Ook bespreken we uw verwachtingen over de uitkomst van de operatie en uw herstel.

Tarieven en vergoedingen

Fysiotherapie voor of na uw operatie wordt meestal vergoed uit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Afhankelijk van de operatie wordt het vergoed uit de basisverzekering. De behandeling wordt dan verrekend met uw eigen risico. FysioNovio heeft een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

Lees meer over tarieven en vergoedingen

Fysiotherapie na operatie specialisten in onze praktijk

Beste cliënten van FysioNovio,

Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus is het niet meer toegestaan u op de praktijk te ontvangen.

Voor patiënten die op dit moment bij onze praktijk in behandeling zijn geldt:

  • Het is niet meer toegestaan face-to-face contact te hebben met patiënten en hands-on te behandelen. slechts in uitzonderlijke situaties en in nadrukkelijke opdracht van een arts kan hierop een uitzondering gemaakt worden)
  • Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen om te bespreken hoe wij u in deze periode nog kunnen begeleiden. Opties als telefonisch consult en videobellen behoren tot de mogelijkheden om u op afstand te kunnen begeleiden (met oefeningen, adviezen ed)

Voor overige patiënten:

  • Mocht u klachten hebben waarvoor u graag een fysiotherapeut wenst te spreken, bel of mail via 024-3733322 of info@fysionovio.nl
  • Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te beoordelen hoe wij u in deze periode zo goed mogelijk kunnen helpen.

We begrijpen dat we niet de optimale behandeling kunnen geven zoals we gewend zijn. Toch zullen we ons uiterste best blijven doen u zo goed mogelijk te helpen.

Sterkte in deze onzekere tijden!.

Namens ons allen,
Guido Souren en Pim Kreutzer