Behandelmethoden

Revalidatie: fysiotherapie na operatie

Fysiotherapie na operatie


Hoe werkt fysiotherapie en revalidatie na operatie

Bent u onlangs geopereerd? Bijvoorbeeld aan uw gebroken enkel of elleboog? Of heeft u een herniaoperatie gehad of een nieuwe heup gekregen? Dan kunnen wij u ondersteunen bij uw herstel. Tijdens onze nabehandeling doen we oefeningen met u en bespreken we hoe uw fysieke herstel gaat. Indien nodig overleggen we met uw specialist.

Voorbereiding op uw operatie

Ook als u binnenkort geopereerd wordt en goed voorbereid wilt zijn op uw operatie, bent u bij FysioNovio aan het juiste adres. Wij geven u uitleg over de operatie en revalidatie. Bovendien doen we oefeningen die ervoor zorgen dat u na de operatie sneller herstelt. Ook bespreken we uw verwachtingen over de uitkomst van de operatie en uw herstel.

Tarieven en vergoedingen

Fysiotherapie voor of na uw operatie wordt meestal vergoed uit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Afhankelijk van de operatie wordt het vergoed uit de basisverzekering. De behandeling wordt dan verrekend met uw eigen risico. FysioNovio heeft een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren.

Lees meer over tarieven en vergoedingen

Fysiotherapie na operatie specialisten in onze praktijk

Neem contact met ons op via WhatsApp