Tarieven en vergoedingen

De betalingsvoorwaarden van onze praktijk

Betalingsvoorwaarden


U bent onder alle omstandigheden zelf verantwoordelijk voor de volledige betaling van de door FysioNovio aan u verleende diensten.

Behandelingen die door de zorgverzekeraar vergoed worden, declareren wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Behandelingen die niet door de zorgverzekeraar vergoed worden, worden rechtstreeks bij u in rekening gebracht via Infomedics.

Kunt u niet op uw afspraak verschijnen? Dan moet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons laten weten. Zo niet, dan brengen wij mogelijk € 25,- in rekening. Let op: deze nota kunt u niet bij uw zorgverzekeraar indienen.

Meer informatie over onze betalingsvoorwaarden vindt u op www.infomedics.nl. Houd uw factuurnummer bij de hand.

Beste cliënten van FysioNovio,

Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus is het niet meer toegestaan u op de praktijk te ontvangen.

Voor patiënten die op dit moment bij onze praktijk in behandeling zijn geldt:

  • Het is niet meer toegestaan face-to-face contact te hebben met patiënten en hands-on te behandelen. slechts in uitzonderlijke situaties en in nadrukkelijke opdracht van een arts kan hierop een uitzondering gemaakt worden)
  • Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen om te bespreken hoe wij u in deze periode nog kunnen begeleiden. Opties als telefonisch consult en videobellen behoren tot de mogelijkheden om u op afstand te kunnen begeleiden (met oefeningen, adviezen ed)

Voor overige patiënten:

  • Mocht u klachten hebben waarvoor u graag een fysiotherapeut wenst te spreken, bel of mail via 024-3733322 of info@fysionovio.nl
  • Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te beoordelen hoe wij u in deze periode zo goed mogelijk kunnen helpen.

We begrijpen dat we niet de optimale behandeling kunnen geven zoals we gewend zijn. Toch zullen we ons uiterste best blijven doen u zo goed mogelijk te helpen.

Sterkte in deze onzekere tijden!.

Namens ons allen,
Guido Souren en Pim Kreutzer