Tarieven en vergoedingen

De betalingsvoorwaarden van onze praktijk

Betalingsvoorwaarden


U bent onder alle omstandigheden zelf verantwoordelijk voor de volledige betaling van de door FysioNovio aan u verleende diensten.

Behandelingen die door de zorgverzekeraar vergoed worden, declareren wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Behandelingen die niet door de zorgverzekeraar vergoed worden, worden rechtstreeks bij u in rekening gebracht via Infomedics.

Kunt u niet op uw afspraak verschijnen? Dan moet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons laten weten. Zo niet, dan brengen wij mogelijk € 25,- in rekening. Let op: deze nota kunt u niet bij uw zorgverzekeraar indienen.

Meer informatie over onze betalingsvoorwaarden vindt u op www.infomedics.nl. Houd uw factuurnummer bij de hand.

Beste cliënten van FysioNovio,

Vanaf vandaag (14 oktober 2020) heeft het kabinet een gedeeltelijke lock down aangekondigd. Op basis van de regels van het RIVM, VWS en advies van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) hebben we onze praktijkvoering afgestemd op de meest recente ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij u de zorg bieden, die u verdient, op een verantwoorde manier.

De voorkeur gaat nog steeds uit naar behandeling op 1,5 m afstand (oefeningen/training) of met video / telefonisch consult, maar in sommigen gevallen is fysieke behandeling noodzakelijk om verdere achtergang tegen te gaan. Met uw fysiotherapeut kunt u overleggen wat voor u de beste mogelijkheden zijn.

Wat vragen wij u daarnaast nog?

  • U neemt zelf een hoeslaken en handdoek mee voor op de behandelbank
  • U draagt te allen tijde een mondkapje in de praktijk
  • Voordat de behandeling start moeten u en de fysiotherapeut in de behandelkamer de handen wassen.
  • Houdt 1,5 meter afstand en houdt hierbij rekening met elkaar
  • Kom alleen naar de afspraak, een eventuele begeleider mag wachten in de auto.
  • Zorg dat u maximaal 5 minuten voorafgaand aan de afspraak de praktijk betreedt
  • De toiletten op de praktijk zijn buiten gebruik, houdt hier rekening mee
  • Bij griep of verkoudsheidsklachten kan de afspraak niet doorgaan

Team FysioNovio

Guido Souren, Pim Kreutzer, Laurens Hart, Veronique Gerrits, Lilian Peters, Cyril Pauwels, Tom Sieverding, Bas van Bon, Gerard van Heerde.