Tarieven en vergoedingen

De betalingsvoorwaarden van onze praktijk

Betalingsvoorwaarden


U bent onder alle omstandigheden zelf verantwoordelijk voor de volledige betaling van de door FysioNovio aan u verleende diensten.

Behandelingen die door de zorgverzekeraar vergoed worden, declareren wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Behandelingen die niet door de zorgverzekeraar vergoed worden, worden rechtstreeks bij u in rekening gebracht via Infomedics.

Kunt u niet op uw afspraak verschijnen? Dan moet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons laten weten. Zo niet, dan brengen wij mogelijk € 25,- in rekening. Let op: deze nota kunt u niet bij uw zorgverzekeraar indienen.

Meer informatie over onze betalingsvoorwaarden vindt u op www.infomedics.nl. Houd uw factuurnummer bij de hand.

Beste cliënten van FysioNovio,

Op basis van de regels van het RIVM, VWS en advies van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) hebben we onze praktijkvoering afgestemd op de meest recente ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij u de zorg bieden, die u verdient, op een verantwoorde manier.

Wat vragen wij u?

  • U neemt zelf een hoeslaken en handdoek mee voor op de behandelbank
  • Voordat de behandeling start moeten u en de fysiotherapeut in de behandelkamer de handen wassen.
  • Zorg dat u maximaal 5 minuten voorafgaand aan de afspraak de praktijk betreedt
  • Bij griep of verkoudsheidsklachten kan de afspraak niet doorgaan

Indien u vragen heeft m.b.t. uw behandeling bij FysioNovio verzoeken wij u contact op te nemen met ons secretariaat op nummer 024 37 333 22

Team FysioNovio

Guido Souren, Pim Kreutzer, Laurens Hart, Veronique Gerrits, Cyril Pauwels, Bas van Bon, Gerard van Heerde, Maarten Triebels, Lieke de Vries.