Openingstijden

Tijden en bereikbaarheid

Openingstijden


Openingstijden

Onze praktijk is geopend op:

Maandag           08:00 - 20:00 uur
Dinsdag      08:00 - 20:00 uur
Woensdag 08:00 - 20:00 uur
Donderdag 08:00 - 19:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag eventueel op afspraak

Gratis inloopspreekuur in Malden

Maandag        18.30 – 19.00 uur

Afspraak maken?

Vul dan het aanmeldformulier in. Of bel ons op 024-373 33 22. Krijgt u ons niet aan de lijn? Laat dan een voicemailbericht achter. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Beste cliënten van FysioNovio,

Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus is het niet meer toegestaan u op de praktijk te ontvangen.

Voor patiënten die op dit moment bij onze praktijk in behandeling zijn geldt:

  • Het is niet meer toegestaan face-to-face contact te hebben met patiënten en hands-on te behandelen. slechts in uitzonderlijke situaties en in nadrukkelijke opdracht van een arts kan hierop een uitzondering gemaakt worden)
  • Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen om te bespreken hoe wij u in deze periode nog kunnen begeleiden. Opties als telefonisch consult en videobellen behoren tot de mogelijkheden om u op afstand te kunnen begeleiden (met oefeningen, adviezen ed)

Voor overige patiënten:

  • Mocht u klachten hebben waarvoor u graag een fysiotherapeut wenst te spreken, bel of mail via 024-3733322 of info@fysionovio.nl
  • Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te beoordelen hoe wij u in deze periode zo goed mogelijk kunnen helpen.

We begrijpen dat we niet de optimale behandeling kunnen geven zoals we gewend zijn. Toch zullen we ons uiterste best blijven doen u zo goed mogelijk te helpen.

Sterkte in deze onzekere tijden!.

Namens ons allen,
Guido Souren en Pim Kreutzer