Contact

Soms komt een ander moment beter uit

Afspraak verzetten


Uw afspraak verzetten of afzeggen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een afspraak wilt verzetten of afzeggen. Laat dit ons dan ten minste 24 uur van te voren weten. Behandelingen die niet tijdig zijn afgezegd, brengen wij in rekening. U kunt onderstaand formulier gebruiken om uw afzegging door te geven of uw wijziging aan te vragen

Wilt u liever een van onze secretaresses spreken? Dan kunt u bellen met 024-373 33 22.

Krijgt u ons niet aan de lijn? Laat dan een voicemailbericht achter.


Naam *
Geboortedatum *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
De oorspronkelijke afspraak was op: *Oorspronkelijke afspraak: *
Reden van afzegging/verzetten *Reden *
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Beste cliënten van FysioNovio,

Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus is het niet meer toegestaan u op de praktijk te ontvangen.

Voor patiënten die op dit moment bij onze praktijk in behandeling zijn geldt:

  • Het is niet meer toegestaan face-to-face contact te hebben met patiënten en hands-on te behandelen. slechts in uitzonderlijke situaties en in nadrukkelijke opdracht van een arts kan hierop een uitzondering gemaakt worden)
  • Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen om te bespreken hoe wij u in deze periode nog kunnen begeleiden. Opties als telefonisch consult en videobellen behoren tot de mogelijkheden om u op afstand te kunnen begeleiden (met oefeningen, adviezen ed)

Voor overige patiënten:

  • Mocht u klachten hebben waarvoor u graag een fysiotherapeut wenst te spreken, bel of mail via 024-3733322 of info@fysionovio.nl
  • Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te beoordelen hoe wij u in deze periode zo goed mogelijk kunnen helpen.

We begrijpen dat we niet de optimale behandeling kunnen geven zoals we gewend zijn. Toch zullen we ons uiterste best blijven doen u zo goed mogelijk te helpen.

Sterkte in deze onzekere tijden!.

Namens ons allen,
Guido Souren en Pim Kreutzer