Over ons

Maak kennis met onze specialisten

Onze specialisten


Guido Souren

(sport)fysiotherapeut , manueel therapeut, schouderspecialist, praktijkeigenaar

BIG-nummer: 49044662304

Expertise

Behandeling van schouder-, heup-, lies- en knieklachten. Speciale aandacht voor voetbalblessures.

“Als fysiotherapeut en manueel therapeut begeleid ik mensen bij hun herstel of bij het behoud van hun mogelijkheden. Daarbij streef ik naar een goede samenwerking en verwacht ik ook de nodige inspanning van de cliënt. Voordat ik een behandeling begin, leg ik heel duidelijk uit wat mijn cliënt kan verwachten. Begrip van de mogelijke oorzaken en factoren die van invloed zijn, is van groot belang voor optimaal herstel.

Het team van FysioNovio is heel gedreven. Dat werkt niet alleen plezierig en motiverend, maar is ook nodig is om onze ambitie waar te maken. We willen een van de beste praktijken van Nijmegen zijn - voor cliënten en verwijzers - waar innovatie en kwaliteit van zorg hand in hand gaan. Fysiotherapie is een veelzijdig vakgebied dat continu in ontwikkeling is. Het houdt ons in beweging en dat is precies wat we willen.

FysioNovio is medeoprichter van Schouder Centrum Nijmegen, een multidisciplinair centrum waar mensen met uiteenlopende schouderklachten terecht kunnen. Maatwerk en het delen van kennis staan ook hier voorop. Dat doen we samen met orthopeden, orthopedisch chirurgen en revalidatieartsen; uniek in de regio.

 

Pim over Guido:

“Guido is een aardige, enthousiaste collega. Een vakman. Hij heeft passie voor zijn vak, is sociaal en cliëntgericht. En vooruit, af en toe wat ongeduldig als het resultaat wat langer op zich laat wachten. Ik herken dat wel. Je wilt mensen helpen. Zo goed en als het even kan ook zo snel mogelijk.”

Locaties & werktijden

Nijmegen

Maandag
08.00 - 17.30 uur

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
08.00 - 12.30 uur
 

Malden

Woensdag
13.30 - 17.00 uur

Vrijdag
13.30 - 17.00 uur

Beste cliënten van FysioNovio,

Op basis van de regels van het RIVM, VWS en advies van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) hebben we onze praktijkvoering afgestemd op de meest recente ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij u de zorg bieden, die u verdient, op een verantwoorde manier.

Wat vragen wij u?

  • U neemt zelf een hoeslaken en handdoek mee voor op de behandelbank
  • Voordat de behandeling start moeten u en de fysiotherapeut in de behandelkamer de handen wassen.
  • Zorg dat u maximaal 5 minuten voorafgaand aan de afspraak de praktijk betreedt
  • Bij griep of verkoudsheidsklachten kan de afspraak niet doorgaan

Indien u vragen heeft m.b.t. uw behandeling bij FysioNovio verzoeken wij u contact op te nemen met ons secretariaat op nummer 024 37 333 22

Team FysioNovio

Guido Souren, Pim Kreutzer, Laurens Hart, Veronique Gerrits, Cyril Pauwels, Bas van Bon, Gerard van Heerde, Maarten Triebels, Lieke de Vries.