Over ons

Maak kennis met onze specialisten

Onze specialisten


Close

Guido Souren

(sport)fysiotherapeut , manueel therapeut, schouderspecialist, praktijkeigenaar

BIG-nummer: 49044662304

Expertise

Behandeling van schouder-, heup-, lies- en knieklachten. Speciale aandacht voor voetbalblessures.

“Als fysiotherapeut en manueel therapeut begeleid ik mensen bij hun herstel of bij het behoud van hun mogelijkheden. Daarbij streef ik naar een goede samenwerking en verwacht ik ook de nodige inspanning van de cliënt. Voordat ik een behandeling begin, leg ik heel duidelijk uit wat mijn cliënt kan verwachten. Begrip van de mogelijke oorzaken en factoren die van invloed zijn, is van groot belang voor optimaal herstel.

Het team van FysioNovio is heel gedreven. Dat werkt niet alleen plezierig en motiverend, maar is ook nodig is om onze ambitie waar te maken. We willen een van de beste praktijken van Nijmegen zijn - voor cliënten en verwijzers - waar innovatie en kwaliteit van zorg hand in hand gaan. Fysiotherapie is een veelzijdig vakgebied dat continu in ontwikkeling is. Het houdt ons in beweging en dat is precies wat we willen.

FysioNovio is medeoprichter van Schouder Centrum Nijmegen, een multidisciplinair centrum waar mensen met uiteenlopende schouderklachten terecht kunnen. Maatwerk en het delen van kennis staan ook hier voorop. Dat doen we samen met orthopeden, orthopedisch chirurgen en revalidatieartsen; uniek in de regio.

 

Pim over Guido:

“Guido is een aardige, enthousiaste collega. Een vakman. Hij heeft passie voor zijn vak, is sociaal en cliëntgericht. En vooruit, af en toe wat ongeduldig als het resultaat wat langer op zich laat wachten. Ik herken dat wel. Je wilt mensen helpen. Zo goed en als het even kan ook zo snel mogelijk.”

Locaties & werktijden

Nijmegen

Maandag
08.00 - 17.30 uur

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
08.00 - 12.30 uur
 

Malden

Dinsdag
13.30 - 18.00 uur

Vrijdag
13.30 - 17.30 uur

Neem contact met ons op via WhatsApp