Kwaliteit

Onze hoge kwaliteitseisen

Kwaliteit


Alle fysiotherapeuten van FysioNovio zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en/of het Kwaliteitsregister Manuele therapie.

We voldoen aan de kwaliteitseisen van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). FysioNovio is ook aangesloten bij Fydee, een landelijk samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken.

Scholing van onze therapeuten

Ons vak verandert voortdurend. Daarom houden wij onze kennis op peil, onder meer door het volgen van aanvullende scholingen en het bezoeken van congressen. Ook houden we intervisiegesprekken met collega’s uit onze praktijk en uit het werkveld. We leiden jonge collega’s op en motiveren hen om zich verder te specialiseren. Zo bent en blijft u bij FysioNovio verzekerd van de beste zorg.

Beste cliënten van FysioNovio,

Op basis van de regels van het RIVM, VWS en advies van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) hebben we onze praktijkvoering afgestemd op de meest recente ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij u de zorg bieden, die u verdient, op een verantwoorde manier.

Wat vragen wij u?

  • U neemt zelf een hoeslaken en handdoek mee voor op de behandelbank
  • Voordat de behandeling start moeten u en de fysiotherapeut in de behandelkamer de handen wassen.
  • Zorg dat u maximaal 5 minuten voorafgaand aan de afspraak de praktijk betreedt
  • Bij griep of verkoudsheidsklachten kan de afspraak niet doorgaan

Indien u vragen heeft m.b.t. uw behandeling bij FysioNovio verzoeken wij u contact op te nemen met ons secretariaat op nummer 024 37 333 22

Team FysioNovio

Guido Souren, Pim Kreutzer, Laurens Hart, Veronique Gerrits, Cyril Pauwels, Bas van Bon, Gerard van Heerde, Maarten Triebels, Lieke de Vries.