Kwaliteit

Onze hoge kwaliteitseisen

Kwaliteit


Alle fysiotherapeuten van FysioNovio zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en/of het Kwaliteitsregister Manuele therapie.

We voldoen aan de kwaliteitseisen van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). FysioNovio is ook aangesloten bij Fydee, een landelijk samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken.

Scholing van onze therapeuten

Ons vak verandert voortdurend. Daarom houden wij onze kennis op peil, onder meer door het volgen van aanvullende scholingen en het bezoeken van congressen. Ook houden we intervisiegesprekken met collega’s uit onze praktijk en uit het werkveld. We leiden jonge collega’s op en motiveren hen om zich verder te specialiseren. Zo bent en blijft u bij FysioNovio verzekerd van de beste zorg.

Beste cliënten van FysioNovio,

Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus is het niet meer toegestaan u op de praktijk te ontvangen.

Voor patiënten die op dit moment bij onze praktijk in behandeling zijn geldt:

  • Het is niet meer toegestaan face-to-face contact te hebben met patiënten en hands-on te behandelen. slechts in uitzonderlijke situaties en in nadrukkelijke opdracht van een arts kan hierop een uitzondering gemaakt worden)
  • Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen om te bespreken hoe wij u in deze periode nog kunnen begeleiden. Opties als telefonisch consult en videobellen behoren tot de mogelijkheden om u op afstand te kunnen begeleiden (met oefeningen, adviezen ed)

Voor overige patiënten:

  • Mocht u klachten hebben waarvoor u graag een fysiotherapeut wenst te spreken, bel of mail via 024-3733322 of info@fysionovio.nl
  • Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te beoordelen hoe wij u in deze periode zo goed mogelijk kunnen helpen.

We begrijpen dat we niet de optimale behandeling kunnen geven zoals we gewend zijn. Toch zullen we ons uiterste best blijven doen u zo goed mogelijk te helpen.

Sterkte in deze onzekere tijden!.

Namens ons allen,
Guido Souren en Pim Kreutzer