Kwaliteit

Onze hoge kwaliteitseisen

Kwaliteit


Alle fysiotherapeuten van FysioNovio zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en/of het Kwaliteitsregister Manuele therapie.

We voldoen aan de kwaliteitseisen van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). FysioNovio is ook aangesloten bij Fydee, een landelijk samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken.

Scholing van onze therapeuten

Ons vak verandert voortdurend. Daarom houden wij onze kennis op peil, onder meer door het volgen van aanvullende scholingen en het bezoeken van congressen. Ook houden we intervisiegesprekken met collega’s uit onze praktijk en uit het werkveld. We leiden jonge collega’s op en motiveren hen om zich verder te specialiseren. Zo bent en blijft u bij FysioNovio verzekerd van de beste zorg.

Beste cliënten van FysioNovio,

Vanaf vandaag (14 oktober 2020) heeft het kabinet een gedeeltelijke lock down aangekondigd. Op basis van de regels van het RIVM, VWS en advies van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) hebben we onze praktijkvoering afgestemd op de meest recente ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij u de zorg bieden, die u verdient, op een verantwoorde manier.

De voorkeur gaat nog steeds uit naar behandeling op 1,5 m afstand (oefeningen/training) of met video / telefonisch consult, maar in sommigen gevallen is fysieke behandeling noodzakelijk om verdere achtergang tegen te gaan. Met uw fysiotherapeut kunt u overleggen wat voor u de beste mogelijkheden zijn.

Wat vragen wij u daarnaast nog?

  • U neemt zelf een hoeslaken en handdoek mee voor op de behandelbank
  • U draagt te allen tijde een mondkapje in de praktijk
  • Voordat de behandeling start moeten u en de fysiotherapeut in de behandelkamer de handen wassen.
  • Houdt 1,5 meter afstand en houdt hierbij rekening met elkaar
  • Kom alleen naar de afspraak, een eventuele begeleider mag wachten in de auto.
  • Zorg dat u maximaal 5 minuten voorafgaand aan de afspraak de praktijk betreedt
  • De toiletten op de praktijk zijn buiten gebruik, houdt hier rekening mee
  • Bij griep of verkoudsheidsklachten kan de afspraak niet doorgaan

Team FysioNovio

Guido Souren, Pim Kreutzer, Laurens Hart, Veronique Gerrits, Lilian Peters, Cyril Pauwels, Tom Sieverding, Bas van Bon, Gerard van Heerde.