Kwaliteit

Oog voor verbetering

Ideeën en klachten


Opmerkingen en goede ideeën

Heeft u een opmerking, idee of suggestie om onze praktijk, behandeling of bejegening te verbeteren? Vul dan het contactformulier in. Bellen kan natuurlijk ook: 024-373 33 22.

Klacht en klachtenregeling

Wij doen ons best om ons vak zo goed mogelijk uit te oefenen en het contact zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Heeft u toch een klacht over de behandeling of bent u niet tevreden over de manier waarop de therapeut of medewerker met u omgaat? Dan horen wij het graag. Zo kunnen wij werken aan verbetering voor u en de andere cliënten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons klachtenreglement.

Beste cliënten van FysioNovio,

Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus is het niet meer toegestaan u op de praktijk te ontvangen.

Voor patiënten die op dit moment bij onze praktijk in behandeling zijn geldt:

  • Het is niet meer toegestaan face-to-face contact te hebben met patiënten en hands-on te behandelen. slechts in uitzonderlijke situaties en in nadrukkelijke opdracht van een arts kan hierop een uitzondering gemaakt worden)
  • Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen om te bespreken hoe wij u in deze periode nog kunnen begeleiden. Opties als telefonisch consult en videobellen behoren tot de mogelijkheden om u op afstand te kunnen begeleiden (met oefeningen, adviezen ed)

Voor overige patiënten:

  • Mocht u klachten hebben waarvoor u graag een fysiotherapeut wenst te spreken, bel of mail via 024-3733322 of info@fysionovio.nl
  • Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te beoordelen hoe wij u in deze periode zo goed mogelijk kunnen helpen.

We begrijpen dat we niet de optimale behandeling kunnen geven zoals we gewend zijn. Toch zullen we ons uiterste best blijven doen u zo goed mogelijk te helpen.

Sterkte in deze onzekere tijden!.

Namens ons allen,
Guido Souren en Pim Kreutzer