Over ons

Maak kennis met onze specialisten

Onze specialisten


Close

Pim Kreutzer

(sport)fysiotherapeut , manueel therapeut, schouderspecialist, dry needling, praktijkeigenaar

BIG-nummer: 19047703104

Expertise

Onderzoek, behandeling en revalidatie (na operatie) van klachten aan schouder, enkel, knie, heup en wervelkolom. Speciale aandacht voor belemmerende (psychosociale) factoren en de eigen inbreng van de patiënt. 

“In onze praktijk behandelen we uiteenlopende klachten: chronische pijn, acute pijn, sportblessures, herstel na een operatie of ongeluk … Het is mooi om te zien hoe mensen gedurende hun behandeling opknappen. Als klachten niet volledig te verhelpen zijn, is het meestal wel mogelijk om mensen beter met hun belemmeringen te leren omgaan; een belangrijk onderdeel van het vak. Als fysiotherapeut sta je soms voor flinke uitdagingen. Je behandelt niet alleen, je wilt ook de oorzaak van het probleem aanpakken. Hangen verschillende klachten van een cliënt met elkaar samen, dan kan dat een flinke puzzel zijn. Psychische en sociale factoren spelen vaak een rol. Ik hecht er dan ook veel waarde aan dat we onderdeel zijn van een deskundig multidisciplinair netwerk. Als de situatie daar om vraagt, doe ik een beroep op collega’s van andere disciplines om samen maatwerk te leveren.

Behalve in onze eigen praktijk is Schouder Centrum Nijmegen een plek waar ik mijn ambities kan waarmaken. Samen met onze partners bouwen we onze expertise op het gebied van schouderklachten er verder uit; kennis en ervaring die we ook op onze andere aandachtsgebieden kunnen toepassen. En waar onze cliënten de vruchten van plukken.”

 

Guido over Pim:

“Pim is een ervaren en eerlijke therapeut. Hij zet zich altijd voor de volle 100 procent in. Maar blijkt een doel niet haalbaar, dan draait hij daar niet omheen. Hij is vrolijk, soms een beetje druk, maar dat komt voort uit zijn enthousiasme voor het vak. Op een professionele manier leeft hij met al zijn cliënten mee.”

Locaties & werktijden

Nijmegen

Maandag
09.00 - 18.00 uur

Dinsdag
09.00 - 14.00 uur

Woensdag
16.00 - 20.00 uur

Donderdag
08.00 - 17.00 uur

Vrijdag
08.00 - 17.00 uur
 

Neem contact met ons op via WhatsApp