Nieuws

Actuele ontwikkelingen in onze praktijk

Nieuwsoverzicht


21 november 2019 Nieuwe schouderspecialist Tom Sieverding

Even voorstellen: mijn naam is Tom Sieverding en per 1 november ben ik bij het team van FysioNovio gekomen. Ik ben fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Ik behaalde in 2004 mijn mastertitel aan de faculteit Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam met als specialisatie sport.

Ik heb mij de laatste jaren vooral toegelegd op schouder-, rug- en knieklachten. Daarnaast heb ik een speciale interesse voor blessures bij wielrennen en mountainbiken, sporten die ik al sinds mijn jeugd met veel passie beoefen. Deze zomer ben ik vanuit Amsterdam na ruim 20 jaar terug verhuisd naar Nijmegen, waar ik ben geboren en opgegroeid. Bij FysioNovio krijg ik de kans om binnen al mijn interessegebieden te gaan werken en in het bijzonder mijn kennis en ervaring van schouderklachten in te zetten en verder te ontwikkelen. Ik heb heel veel zin om samen te werken met de vakmensen van FysioNovio en om u te helpen bij uw herstel. Wie weet tot ziens.


4 september 2019 Vacature schouderfysiotherapeut(e) in Nijmegen.

Vacature schouderfysiotherapeut(e) in Nijmegen.
 

Vanwege groei in onze praktijk en met name op het gebied van patiënten met schouderklachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut(e), die aantoonbare affiniteit heeft voor patiënten met schouderklachten, voor minimaal 24 uur tot 32 uur per week vanaf oktober /november 2019 in onze praktijk FysioNovio in Nijmegen.

 

Onze praktijk FysioNovio heeft 3 speerpunten waar wij extra scholing, ervaring en tijd in hebben gestoken en steken, om tot meer dan gemiddelde kennis op deze specifieke gebieden te komen. Deze expertise betreft de screening en behandeling van schouderklachten, knieklachten en mensen met chronische pijnklachten. Iedere fysiotherapeut(e) heeft bij ons dan ook 1 of 2 specialisaties op die gebieden. Daarnaast behandelen we ook reguliere fysiotherapeutische klachten binnen het musculoskeletale domein.

Heb jij ervaring in het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouderklachten? Heb jij een ruime blik op gezondheid en schouderklachten met o.a. aandacht voor gedrag, verwachtingen, chronische pijn in je denkwijze en handelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wij bieden veel ruimte voor eigen inbreng en we zullen in jou en je scholing blijven investeren om tot een duurzame samenwerking te komen. Je werkt samen met andere enthousiaste collega’s in een mooi praktijkpand.

 

Het is meegenomen als je ondernemend bent en als je ambities hebt op organisatieniveau is dit op termijn eventueel bespreekbaar. We zullen je een passend (variabel )salaris bieden, afhankelijk van relevante werkervaring, masteropleiding(en) en/of andere aantoonbare specialisaties/deskundigheden/klantenervaringen of eigen netwerk.

 

Denk je dat deze baan bij heel goed bij jou zou kunnen passen? Dan kijken we uit naar je sollicitatiebrief en CV.  Stuur deze naar info@fysionovio.nl t.a.v. Pim Kreutzer.

Vanaf 6 september zullen we eventuele geschikte kandidaten gaan inplannen voor eerste gesprekken.


29 augustus 2019 Onze nieuwe website is online!

De nieuwe website van FysioNovio is beter vindbaar, praktisch en inhoudelijk informatief en geeft aan wat u van ons kunt verwachten. Het is meer toegespitst op de specialisaties schouderzorg, kniezorg en chronische pijn.

Omdat onze oude website niet goed gelezen kon worden op de mobiele telefoon en tablet en daardoor o.a. moeilijker vindbaar was op internet, hebben we een jaar geleden besloten onze website te vernieuwen. Samen met een team van experts op hun vakgebied hebben we een nieuwe website gecreerd volgens de nieuwste inzichten. Manon Veldhuis van Brood & Tulpen heeft de style en vormgeving verzorg, Nik Linders van eleven59.nl de techniek, en Stefanie van Doorn - Kemperman van Communicatie met zorg heeft ons geholpen met de teksten. Praktijkeigenaren Guido en Pim hebben heel wat uren bij elkaar gezeten om de anderen van input te voorzien. Omdat we intussen als praktijk ook niet hebben stilgestaan in onze ontwikkeling, hebben we de website ook meer toegespitst op onze specialisatie op het gebied van schouderzorg , kniezorg en chronische pijn. Wij zijn van mening dat we met meer specialisatie in de fysiotherapie u betere zorg te kunnen leveren. 

We hopen dat de website voor u een goed leesbaar, logisch en begrijpelijk informatiebron is, die praktisch goed hanteerbaar is en er plezierig uitziet. Met de informatie die we geven over wat u van ons kunt verwachten, is dit een verlengstuk van de zorg die we willen leveren. Mocht u nog verbeterpunten voor ons of onze website zien, we horen het graag!