Nieuws

Actuele ontwikkelingen in onze praktijk

Nieuwsoverzicht


28 maart 2023 FysioNovio zoekt een nieuwe fysiotherapeut(e)

FysioNovio zoekt een nieuwe teamplayer!

Onze praktijk FysioNovio heeft al langer een wachtlijst. We zoeken daarom nieuwe versterking van ons team met name voor ondersteuning op 2 van de speerpunten van onze praktijk: mensen met schouder- en  knieklachten.

Wat bieden we jou?

 • Een functie van minimaal 24 uur per week binnen een enthousiast en gedreven team. Liefst z.s.m. naar volledig, de startdatum kan in overleg.
 • Wij bieden veel ruimte voor eigen inbreng en zullen in jou en jouw scholing blijven investeren om tot een duurzame samenwerking te komen. Optioneel kan er op meerdere locaties gewerkt worden.
 • Een passend salaris. Afhankelijk van relevante werkervaring, evt. masteropleiding(en) en/of aantoonbare specialisaties/deskundigheden/klantervaringen of eigen netwerk. Extra ervaring in het onderzoeken en behandelen van patiënten is een voordeel. Enthousiasme over het vak is minstens zo belangrijk.
 • Innovatieve dynamische werkomgeving. FysioNovio heeft 3 speerpunten: Screening en behandeling van patiënten met schouderklachten, knieklachten en chronische pijnklachten. Iedere fysiotherapeut(e) heeft bij ons dan ook 1 of 2 specialisaties op die gebieden en werkt daarin nauw samen met collegae en verwijzers om de zorg te optimaliseren. Daarnaast behandelen we patiënten met sport(blessures) en overige klachten binnen het musculoskeletale domein.

We zijn van mening dat specialisatie en verbeterde samenwerking voor goede schouder- en kniezorg noodzakelijk is. Als medeoprichters van Schouder Centrum Nijmegen (SCN) zitten we in de afrondende fase van een langdurig en succesvol project om de SCN-werkwijze te integreren in de regio en mogelijk zelfs daarbuiten. Het geeft veel inspiratie om dit samen met andere gespecialiseerde fysiotherapeuten, huisartsen en orthopeden te doen.

Wat zoeken we in jou?

Een enthousiaste fysiotherapeut(e) met passie voor mensen en bewegen:

 • met affiniteit voor mensen met schouderklachten, knieklachten & sportblessures in het algemeen en voetbalblessures in het bijzonder
 • waarbij de patiënt voor jou echt centraal staat en je een brede kijk op gezondheid hebt,
 • die een bijdrage wil leveren aan het optimaliseren van de schouder- en kniezorg in de regio
 • die een teamplayer is

Heb je naast inhoudelijke ambitie in de praktijk ook praktijk-organisatorische interesse, op termijn is dit zeker bespreekbaar.

We zouden het fantastisch vinden als dit de baan is die jij zoekt en we kijken erg uit naar jouw sollicitatiebrief en CV! Stuur deze naar [email protected] t.a.v. Guido Souren.

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen, neem dan gerust contact op met Guido Souren, tel. 06 28344179.

Vanaf 15 april 2023 zullen we kandidaten gaan inplannen voor eerste gesprekken.


1 december 2022 Contractering zorgverzekeraars 2023

Ieder jaar krijgen fysiotherapiepraktijken een contract aangeboden vanuit alle zorgverzekeraars, hierbij hanteert ieder zorgverzekeraar andere kwaliteitseisen en tarieven.

Zorgverzekeraars verhogen al jaren de kwaliteitseisen, deze eisen worden helaas niet verrekend in het tarief van de fysiotherapeut. Zorg en Zekerheid spant met hun aanbod in 2023 de kroon, om deze reden heeft FysioNovio ervoor gekozen om in 2023 géén contract met Zorg en Zekerheid af te sluiten. 

Omdat we het voor de zorg belangrijk vinden dat fysiotherapie voor iedereen toegankelijk is hebben we met alle andere zorgverzekeraars wel een contract afgesloten, ondanks dat we kritisch zijn op de hoge eisen en het magere aanbod.

Indien u verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid ontvangt u een particuliere nota, deze nota kunt u bij uw zorgverzekeraar indienen. Afhankelijk van de door u gekozen aanvullende verzekering krijgt u hiervan een gedeelte vergoed.

Als er nog vragen zijn kunt u contact opnemen met onze secretaresses, zij staan u graag te woord.


22 april 2022 Fulltime vacature fysiotherapeut(e) in Nijmegen e.o.

Fulltime vacature fysiotherapeut(e) in Nijmegen e.o.

Een goede en zeer gewaarde collega gaat onze praktijk FysioNovio verlaten, dit vanwege voorkeur voor een andere beroepskeuze. Gelukkig heeft deze collega aangegeven dat er geen haast is om ons te verlaten en geeft ons zo de tijd om waardige vervanging te zoeken. Daarom gaan we nu al op zoek naar jou!

Wat bieden we jou?

 • Een functie van minimaal 32 uur per week binnen een enthousiast en gedreven team. Liefst volledig, de startdatum kan in overleg.
 • Wij bieden veel ruimte voor eigen inbreng en zullen in jou en jouw scholing blijven investeren om tot een duurzame samenwerking te komen. Optioneel kan er op meerdere locaties gewerkt worden.
 • Een passend salaris afhankelijk van relevante werkervaring, evt. masteropleiding(en) en/of aantoonbare specialisaties/deskundigheden/klantervaringen of eigen netwerk. Extra ervaring in het onderzoeken en behandelen van patiënten is een voordeel. Enthousiasme over het vak is minstens zo belangrijk.
 • Innovatieve dynamische werkomgeving.
  FysioNovio heeft 3 speerpunten: Screening en behandeling van patiënten met schouderklachten, knieklachten en chronische pijnklachten. Iedere fysiotherapeut(e) heeft bij ons dan ook 1 of 2 specialisaties op die gebieden en werkt daarin nauw samen met collegae en verwijzers om de zorg te optimaliseren. Daarnaast behandelen we patiënten met sport(blessures) en overige klachten binnen het musculoskeletale domein.

We zijn van mening dat specialisatie en verbeterde samenwerking voor goede schouder- en kniezorg noodzakelijk is. Als medeoprichters van Schouder Centrum Nijmegen (SCN) zitten we in de afrondende fase van een langdurig en succesvol project om de SCN-werkwijze te integreren in de regio. Het geeft veel inspiratie om dit samen met andere gespecialiseerde fysiotherapeuten, huisartsen en orthopeden te doen.

 

Wat zoeken we in jou?

Een enthousiaste fysiotherapeut(e)

 • met affiniteit voor mensen met schouderklachten, knieklachten & sportblessures in het algemeen en voetbalblessures in het bijzonder
 • waarbij de patiënt echt centraal staat en die een brede kijk op gezondheid heeft
 • die een bijdrage wil leveren aan het optimaliseren van de schouder- en kniezorg in de regio
 • een teamplayer
 • heb je naast inhoudelijke ambitie in de praktijk ook praktijk-organisatorische interesse, op termijn is dit zeker bespreekbaar.

We zouden het fantastisch vinden als dit de baan is die jij zoekt en we kijken erg uit naar jouw sollicitatiebrief en CV!

 

Stuur deze naar info@fysionovio.nl t.a.v. Guido Souren

Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen, neem dan gerust contact op met

Guido Souren, tel. 06 28344179.

Vanaf 9-5-22 zullen we kandidaten gaan inplannen voor eerste gesprekken.