Openingstijden

Telefonische bereikbaarheid

Bereikbaarheid


Telefonisch bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch het best bereikbaar op: 

Maandag           08.00 tot 14.30 uur
Dinsdag 08.30 tot 14.30 uur
Donderdag 08.30 tot 14.30 uur
Vrijdag 08.30 tot 12.30 uur

 

Onze secretaresse Veronique Gerrits is dan aanwezig op onze locatie aan de Tweede Oude Heselaan in Nijmegen om uw bericht aan te nemen. 

Krijgt u ons niet te spreken?

Laat dan een voicemailbericht achter of stuur een e-mail naar info@fysionovio.nl.
 

Beste cliënten van FysioNovio,

Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus is het niet meer toegestaan u op de praktijk te ontvangen.

Voor patiënten die op dit moment bij onze praktijk in behandeling zijn geldt:

  • Het is niet meer toegestaan face-to-face contact te hebben met patiënten en hands-on te behandelen. slechts in uitzonderlijke situaties en in nadrukkelijke opdracht van een arts kan hierop een uitzondering gemaakt worden)
  • Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen om te bespreken hoe wij u in deze periode nog kunnen begeleiden. Opties als telefonisch consult en videobellen behoren tot de mogelijkheden om u op afstand te kunnen begeleiden (met oefeningen, adviezen ed)

Voor overige patiënten:

  • Mocht u klachten hebben waarvoor u graag een fysiotherapeut wenst te spreken, bel of mail via 024-3733322 of info@fysionovio.nl
  • Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te beoordelen hoe wij u in deze periode zo goed mogelijk kunnen helpen.

We begrijpen dat we niet de optimale behandeling kunnen geven zoals we gewend zijn. Toch zullen we ons uiterste best blijven doen u zo goed mogelijk te helpen.

Sterkte in deze onzekere tijden!.

Namens ons allen,
Guido Souren en Pim Kreutzer