Bottom Left Background Top Right Background
  • Home
  • Team
  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Schouder Centrum
  • Dry needling
  • Algemene voorwaarden
Direct aanmelden

Afspraak maken

U kunt met en zonder verwijzing van een arts bij FysioNovio terecht voor fysiotherapie.

Voor een eerste afspraak kunt u het aanmeldformulier invullen, waarna wij u terugbellen om een afspraak in te plannen. Zelf bellen kan natuurlijk ook: (024) 373 33 22.

 

Gratis inloopspreekuur

De fysiotherapeuten van FysioNovio houden wekelijks op maandagavond een gratis sportspreekuur in de praktijk in Sportpiazza Malden. Meldt u zich hiervoor, via email of telefoon aan, om teleurstelling te verkomen.

 


Controleer zelf waar u pijn heeft en wat u er tegen kunt doen!
Bekijk hier uitgebreide info over aandoeningen.

Team

Kwaliteit

Alle fysiotherapeuten van FysioNovio zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en het Kwaliteitsregister Manuele therapie en voldoen aan de kwaliteitseisen van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). FysioNovio is aangesloten bij Fydee, een landelijk samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken.

Wij vragen onze cliënten of zij na hun behandeling een beoordelingsformulier willen invullen. Alle beoordelingen worden anoniem en beveiligd geregistreerd in de Fysio Prestatie Monitor. Deze monitor is een betrouwbaar landelijk meetinstrument om de patiëntervaring van fysiotherapiepraktijken te onderzoeken.

Voor meer informatie over ons kwaliteitsbeleid, onze huisregels en privacyreglement verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden van FysioNovio.

Goed idee

Heeft u een opmerking, idee of suggestie ter verbetering van onze praktijk, onze behandeling of bejegening? Wij horen het graag. U kunt uw boodschap aan ons kwijt via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook: (024) 373 33 22.  

Klacht

Uiteraard proberen wij ons vak zo goed mogelijk uit te oefenen en het contact zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Heeft u toch een klacht over de behandeling of bent u niet tevreden over de manier waarop de therapeut of medewerker met u omgaat, dan horen wij dat graag. Door ons hierop te wijzen, kunnen wij werken aan verbetering, voor u en de andere cliënten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons klachtenreglement

Deel deze pagina

Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×
×