Bottom Left Background Top Right Background
9 December 2016
AfsprakenApp
4 November 2016
Fysio Novio gaat verhuizen
Direct aanmelden

FysioNovio

ln.oivonoisyf@ofni
Telefoon (024) 373 33 22
 • Nijmegen

  Tweede Oude Heselaan 181
  6542 VE Nijmegen
 • SportPiazza

  Bolder 6
  6582 BZ Malden / Heumen
 • Sportcenter Lierdal

  Lierweg 2A
  6584 DC Molenhoek

Nieuws

24 May 2016

28 mei 2016: speeddate met de schouderspecialist

Wie last heeft van zijn schouder, kan op zaterdag 28 mei snel en gratis advies vragen aan een schouderspecialist. Schouder Centrum Nijmegen organiseert dan een speeddate in CWZ waarin schouderspecialisten een korte intake doen en adviseren over verder onderzoek of behandeling.

Schouderklachten zijn vaak erg pijnlijk, vervelend en kunnen soms lang duren. Sommige mensen lopen al een tijd met klachten rond voor ze naar de huisarts gaan. Anderen hebben al behandelingen gehad, maar nog geen afdoende resultaat bereikt. Reden hiervoor is dat er specialistische deskundigheid is vereist bij veel schouderklachten.

Voor alle schouderklachten
Hebt u last van schouderklachten? Kom dan naar de speeddate. U bent welkom met beginnende schouderklachten – want hoe eerder de behandeling start, des te beter en sneller verloopt de genezing. Maar ook wie al langer klachten heeft of na een behandeling nog klachten heeft gehouden, is welkom.

De speeddate
De speeddate is op zaterdag 28 mei bij de polikliniek orthopedie van CWZ. Bij binnenkomst staan borden waar u moet zijn. De speeddate duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Na afloop hebt u een advies over eventueel verder onderzoek en behandeling.


Over Schouder Centrum Nijmegen
In Schouder Centrum Nijmegen werken verschillende schouderspecialisten samen: orthopedisch chirurgen van CWZ, fysiotherapeuten van FysioNovio en de specialisten van Kinos revalidatie. Allemaal hebben zij zich gespecialiseerd in de behandeling van schouderklachten en ze werken nauw samen volgens de nieuwste inzichten.


Quick scan
Wie niet kan wachten op de speeddate, kan alvast een afspraak maken of een quickscan doen op de website www.schoudercentrum.nl. Met de quick scan krijgt u een indicatie van de diagnose.

 

Deel deze pagina

Deel deze pagina

Of kopiƫer de onderstaande link:

×
×