Kwaliteit

Het meten van klanttevredenheid

Qualizorg


Wij vragen onze cliënten of zij na hun behandeling een beoordelingsformulier willen invullen.

Niet alleen wij willen graag weten of u tevreden bent, het is ook een eis van de zorgverzekeraars. De beoordelingen worden anoniem en beveiligd geregistreerd. De resultaten worden door een onafhankelijk instantie (Qualiview) verzameld en beoordeeld. Met het invullen van de vragenlijst helpt u ons om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze patiënten beoordelen ons met een 9.0.

Onze cijfers van de afgelopen jaren:
2018: 9.0 – 511 patiënten
2017: 9.0 – 357 patiënten
2016: 9.0 – 302 patiënten

Wilt u meer weten over ons kwaliteitsbeleid, onze huisregels, uw bejegening en privacyreglement? Lees dan de algemene voorwaarden van FysioNovio.

Beste cliënten van FysioNovio,

Gezien de recente ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus is het niet meer toegestaan u op de praktijk te ontvangen.

Voor patiënten die op dit moment bij onze praktijk in behandeling zijn geldt:

  • Het is niet meer toegestaan face-to-face contact te hebben met patiënten en hands-on te behandelen. slechts in uitzonderlijke situaties en in nadrukkelijke opdracht van een arts kan hierop een uitzondering gemaakt worden)
  • Uw behandelend fysiotherapeut zal contact met u opnemen om te bespreken hoe wij u in deze periode nog kunnen begeleiden. Opties als telefonisch consult en videobellen behoren tot de mogelijkheden om u op afstand te kunnen begeleiden (met oefeningen, adviezen ed)

Voor overige patiënten:

  • Mocht u klachten hebben waarvoor u graag een fysiotherapeut wenst te spreken, bel of mail via 024-3733322 of info@fysionovio.nl
  • Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om te beoordelen hoe wij u in deze periode zo goed mogelijk kunnen helpen.

We begrijpen dat we niet de optimale behandeling kunnen geven zoals we gewend zijn. Toch zullen we ons uiterste best blijven doen u zo goed mogelijk te helpen.

Sterkte in deze onzekere tijden!.

Namens ons allen,
Guido Souren en Pim Kreutzer